Glamour svatba pro princezny. Jak na ni?

Alespoň na jeden den se zahalit do luxusu, třpytek, noblesy a cítit se, jako když vstupujete do manželství s partnerem modré krve. Glamour svatba se nese přesně v tomto duchu a ne, nemusíte patřit mezi horních deset tisíc, abyste si ji mohli dopřát.

Jestli je něco esencí luxusu, je to glamour styl. Na první pohled plný luxusu ve stylu Velkého Gatsbyho, který si ale může dovolit každý. Stačí sáhnout po správných materiálech, barvách a vybraném chování. Jak na to, pokud je vám tento styl svatby blízký?

Vhodný prostor je základ

Jestli chcete mít svatbu v glamour stylu, musíte začít u výběru prostoru. Vhodná jsou místa, která nabízejí dostatečný lesk, evokují luxus běžný pro high society. Takže si projděte oblíbené zámky a hrady, historické budovy a prostory s dostatkem světla a příjemnou atmosférou.

Do glamour stylu patří materiály jako jsou kov, sklo, hebké ubrusy a třpytky. Když jimi váš vybraný prostor disponuje, máte vyhráno. Pokud ne, vyberte dekorace na svatbu v tomto duchu a žádaný efekt bude na světě.

Řekněte hostům, ať jsou glamour

Máte vybraný ideální prostor? Skvělé! Teď ho ještě zaplnit hosty, co mu dodají lesk. Na glamour svatbě se nejspíš budete snažit dotáhnout do puntíku každý detail, a tak je nezbytné, aby to respektovali i svatebčané.

Už ve svatebním oznámení je poproste, ať dodrží dress code, obléknou si ty nejtřpytivější party šaty, co mají a vše doladí vhodnými doplňky a ozdobami vlasů. Na glamour svatbu nemůže přijít nikdo v kraťasech a opraném tričku, proto si připravte instrukce i pro fotografa. I když, pokud si vyberete přímo glamour fotografa, bude od začátku vědět, jak se obléci i jak se hodí na vaší svatbě chovat.

Glamour šaty pro nevěstu a ženicha

Při výběru šatů pro nevěstu se můžete nechat inspirovat róbami dam na velkých společenských událostech. Zelenou by měly dostat luxusní materiály, elegance a perly ve vlasech. Jestli si troufnete položit na hlavu korunku, směle do toho, ta ke glamour stylu patří.

Ženich by měl volit za všech okolností formálnější oblek, vedle nešlápnete ani smokingem, i zde je kladený důraz na kvalitu materiálu i krejčovské práce.

Glamour detaily

Celkový dojem budou tvořit i detaily. Nevěsta může přijet luxusním veteránem a svatební hosté by po obřadu měli sedět ideálně u velké svatební tabule plné květin, třpytivých skleněných váz, naleštěných příborů a bílých talířů. Prázdná místa na stole můžete nechat zasypat třpytkami ve zlaté, bílé nebo stříbrné barvě.

Barvy obecně hrají na glamour svatbě velkou roli. Pocit luxusu navozují zlatá, stříbrná, černá, bílá, bordó (nebo fialová) a champagne. Pro zachování toho správného dojmu byste neměli nikdy kombinovat více jak dvě dohromady.