Tipy na svatební fotokoutek podle stylu svatby

Posledních několik let nechybí snad na žádné svatbě a patří k nejoblíbenějším kratochvílím svatebčanů. O čem je řeč? No přeci o svatebním fotokoutku!

Svatební fotokoutek má dva účely: prvním je zabavit hosty ve chvílích, kdy si potřebují oddechnout od svatebního rautu a zároveň je pro každého z nich možností, jak si ze svatby odnést památku. Originální, (částečně) vlastnoručně vyrobenou a veselou.

Fotokoutek na svatbu propašujete vždy, ideální je, když ho navíc vyladíte ve stylu své svatby.

Glamour svatba

Zdroj: freepik.com

Glamour svatba je ta nejtřpytivější ze všech, nese se v duchu luxusu, pozlátka a (alespoň na oko) drahých materiálů. Stejně by měl působit i fotokoutek. Nic nezkazíte zlatem, perlami, naleštěnými sklenicemi, prázdnou lahví od kvalitního šampaňského a blýskavými řetězy. Jako pozadí do fotokoutku můžete použít perličkový závěs, k zahození nejsou pro tento účel ani flitry nebo metalické světlé látky.

Z hlášek vybírejte ty sofistikovanější, není nutné být prvoplánoví. Co třeba: dala jsem mu srdce, do roka a do dne…, drahá polovička, hlavně slušně!, já ti to říkal!

Svatba v rustikálním stylu

Zdroj: unsplash.com 

Návrat k přírodě, zemitost, dřevo a přírodní dekorace v kombinaci s kovem nebo jinými moderními materiály. Vždy v minimalistickém stylu. Přesně to je svatba v rustikálním stylu

Až budete hledat rekvizity do fotokoutku, nemusíte chodit nikam daleko. Skvěle poslouží starší záclona nebo plédy, světelné řetězy, živé nebo umělé květiny a dřevo v jakékoliv podobě.

Po jakých hláškách sáhnout? Kamarádi do deště, když ji miluješ…, máte štěstí, že jdu zrovna kolem, nejsme jeho/jejich rodiče!, tu fotku smaž!

Boho svatba

Zdroj: unsplash.com 

Příroda, naprosté uvolnění, absence pravidel. I když… I boho svatba jich pár má. Třeba užít si den na maximum pod širým nebem v obklopení přírodou a přírodními materiály. 

Jako svatební rekvizity do fotokoutku poslouží barevné pentle (ideální jsou pastelové barvy), lucerničky nebo lampiony, a z materiálů ty přírodní: korek, kámen nebo dřevo.

Pro hlášky na cedulky můžete jít do svého nejbližšího okolí (nebo dokonce domů). Můžou být maximálně uvolněné, stejně jako celá svatba. Hodí se třeba: teď velim já!, zítra nepiju…, tak to začíná…, nikoho nemám!, jsem princezna, vole.